header foto
 
Toernooi

Zomeravondhockey 2022 (18+)

Nieuws afbeelding 6-6-2022 Beste leden (18+), vrijwilligers (18+) en ouders/verzorgers van (jeugd)leden,

Voor iedereen die 18 jaar of ouder is, met of zonder hockey ervaring, is dit dé kans om zelf leuke wedstrijden te spelen.

Vanaf donderdag 15 juni wordt het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 4 avonden vol hockey en gezelligheid.Zomer Avond Hockey draait om gezelligheid. De teams worden ingedeeld op basis van niveau. Dit houdt in dat we alle spelers uit de verschillende teams van de club verspreiden over de teams die meedoen aan zomeravondhockey. Op deze manier ligt het niveau van alle teams redelijk gelijk en leer je direct een aantal andere mensen van de club kennen. Uiteraard proberen we altijd 2 รก 3 mensen uit 1 clubteam bij elkaar te plaatsen in de teams van zomeravondhockey. In verband met negatieve ervaringen in het verleden zullen wij geen verzoekjes aannemen om bij elkaar ingedeeld te worden. Zie zomeravondhockey ook als een mooie gelegenheid om andere leden of nieuwe mensen van buiten de club te leren kennen. 

De speelrondes zijn dit jaar als volgt: woensdag 15 junivrijdag 17 juniwoensdag 22 juni en vrijdag 24 juni. Het kan zijn dat je niet in staat bent alle dagen mee te doen. Laat je hierdoor niet weerhouden om je in te schrijven. Ook als je maar 1 dag mee zou kunnen doen ben je van harte welkom. Wij houden hiermee rekening bij de teamindeling. 

Iedere speelavond zal er om 20:00 worden gestart met de wedstrijden. Zorg daarom dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent. Het clubhuis en de bar zullen vanaf 19:30 geopend zijn. De teams bestaan uit 11 spelers, waarvan er maximaal 7 tegelijkertijd in het veld mogen staan.Deelnemende leden van MHCK kunnen worden ingedeeld voor een bardienst of fluitbeurt op 1 van de speeldagen. 

Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected]Vermeld hierin je naam, leeftijd en hockeyervaring en op welke dagen je beschikbaar bent. Je ontvangt hierop vervolgens een bevestiging waardoor jouw inschrijving compleet is. Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 juni.

Nu we dit jaar eindelijk weer een toernooi kunnen organiseren zonder coronamaatregelen is het dus ook weer mogelijk vrienden en familie uit te nodigen om mee te doen. 

Hierop aansluitend, wie mogen er meedoen:

- Leden van MHCK (18+)
- Vrijwilligers van MHCK (18+)
- Gezinsleden van bovenstaande
- Intro's van buitenaf (18+)  

Indien er vragen zijn kun je een mail sturen naar [email protected].

Hopelijk zien we velen van jullie op het veld!

Het bestuur

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 325 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]