header foto
 
Toernooi

Zomeravond Hockey 2019

Nieuws afbeelding 14-5-2019
Vanaf 7 juni wordt wederom het altijd gezellige Zomer Avond Hockey georganiseerd en dat betekent 5 avonden vol hockey en gezelligheid. Hockeyervaring is niet vereist!

Dit jaar is AEGON Verzekeringen de hoofdsponsor van het Zomer Avond Hockey. De praktische informatie over hun dienstverlening en kennismaken met hun lokale initiatieven doe je via www.aegon.nl/verzekeringen.

De organisatie is net als afgelopen edities in handen van Heren 1. Zij zullen onder andere de bardiensten, de fluitbeurten en het nodige opruimwerk op zich nemen. Zo kunnen jullie je bezighouden met hockey en een lekker drankje. In ruil hiervoor vragen zij een vergoeding van €5,50 voor deelname. 

De speelrondes zijn dit jaar als volgt: vrijdag 7 juni, dinsdag 11
juni, vrijdag 14 juni, dinsdag 18 juni en vrijdag 21 juni. Na de laatste speelronde, vrijdag 21 juni, zal er zoals elk jaar een afsluitend feest zijn. 

Iedere speelavond zal er om 20:00 worden gestart met de wedstrijden. Het clubhuis en de bar zullen vanaf 19:30 geopend zijn. De teams bestaan uit 11 spelers, waarvan er maximaal 7 tegelijkertijd in het veld mogen staan.
 
Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected], Vermeld hierin je naam, leeftijd en hockeyervaring. Je ontvangt hierop
vervolgens een betaallink en na betaling is jouw inschrijving compleet.
Indien er vragen zijn kun je een van de Heren 1 spelers aanschieten of een mail sturen naar [email protected] of [email protected].

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Sponsoren

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 325 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]