header foto
 
Toernooi

Familietoernooi zondag 23 juni!!

13-6-2013
23 juni zal het jaarlijkse familietoernooi gehouden worden op onze vereniging. Een enorm gezellig toernooi aan het einde van het seizoen en elk jaar weer een groot succes. Hockeyervaring is van geen belang tijdens dit toernooi, iedereen is welkom. Ook niet-leden mogen deel uitmaken van je team. Bijvoorbeeld broertjes of zusjes die normaal niet hockeyen, of vaders en moeders, maar denk ook aan familie, vrienden en buren.

Aansluitend op het toernooi zal de vrijwilligersborrel gehouden worden als dank aan alle vrijwilligers.

Over het familietoernooi:

· De wedstrijden zullen als vanouds op een half veld worden gespeeld. Dit dankzij het tweede veld.

· Voorlopig wordt 11:00 uur aangehouden als aanvangstijd van de eerste wedstrijd. Rond 16:00 uur wordt verwacht dat de laatste wedstrijd zal beginnen.

· Wedstrijden duren 20 minuten

· Teams bestaan uit minimaal 8, maximaal 14 personen. Op een half veld wordt 8-8 gespeeld, ons verzoek je hier aan te houden zodat er ruimte op het veld blijft om te hockeyen.

· Spreek met elkaar een kleur shirt af en neem ook een reservekleur mee voor in het geval een tegenstander dezelfde kleur draagt.

· Zoals gebruikelijk zullen de teams verdeeld worden over 2 poules:

o De Familiepoule: Dit is de poule voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld ouders en kinderen die samen een team vormen worden in deze poule ingedeeld.

o De Jongerenpoule: Dit is de poule waar de teams inzitten die voor het grootste deel bestaan uit spelers uit de A- en B-jeugd en de Senioren.

· De bardiensten en fluitbeurten zullen worden vervuld door de teams zelf. Elk team zal daarom een bardienst van ten hoogste een uur moeten invullen en minimaal één fluitbeurt.

· Degene die het team opgeeft zal fungeren als contactpersoon van het team.

· Alle hier genoemde tijden zijn onder voorbehoud. Dit is namelijk grotendeels afhankelijk van het aantal deelnemende teams.

Wil je deelnemen aan het toernooi, mail dan naar [email protected]. Geef door: (1) De naam van je team en (2) de namen en leeftijden van de spelers.

Inschrijven kan t/m donderdag 20 juni. Mocht het aantal aanmeldingen te groot zijn, zullen de eerst aangemelde teams geplaatst worden.

 

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.

Ledenaantal

MHC Krimpen heeft 348 leden!

Contact

Bezoekadres
Driekamp 7
2924 AN Krimpen aan den IJssel

Telefoon & Mail
0180 - 511 343
[email protected]

Postadres
Postbus 1020
2920 BA Krimpen aan den IJssel

Bankrekening
NL22 RABO 0146 1547 97
tnv MHC Krimpen

Mail opmerkingen en suggesties over
onze website naar [email protected]